Un muncitor a murit la o fabrică de pâine din Iaşi UPDATE

Un muncitor a murit la o fabrică de pâine din Iaşi <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Un bărbat a murit vineri într-o fabrică de pâine din Iaşi, el fiind prins într-un utilaj în timp ce curăţa pereţii acestuia. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îl resusciteze, dar nu l-au mai putut salva.

Apelul la 112 a fost dat în cursul dimineţii de vineri de către un angajat al fabricii Vel Pitar din Iaşi, scrie News.ro.

”Un bărbat de 45 de ani a fost prins în celula de tărâţă, în timp ce curăţa pereţii acesteia. Când echipele de prim-ajutor au ajuns la faţa locului, au constatat că nu se poate ajunge la bărbat şi au solicitat descarcerarea.

ADVERTISING

Bărbatul a fost scos inconştient. S-au început manevrele de prim ajutor, dar nu a mai putiut fi salvat, fiind declarat decesul”, a relatat medicul şef din cadrul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Reprezentanţii ITM au venit în fabrică şi au demarat o anchetă.

Şi poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz.

UPDATE: Reacția Vel Pitar

Instituția spune însă că accidentul nu a avut loc la fabrica de pâine Vel Pitar SA din Iaşi, ci pe platforma industrială din Iaşi.

“În ziua de 24 septembrie a avut loc un accident de muncă pe platforma industrială din Iaşi, Calea Chişinăului nr. 33. Evenimentul nu a avut loc la fabrica de pâine Vel Pitar SA din Iaşi”, se arată într-un comunicat de presă.

ADVERTISING

Ziarul de Iași precizează că, potrivit site-ulului mfinanţe.ro, sediul social al fabricii de pâine Vel Pitar SA este pe Calea Chişinăului nr. 33. La aceeasi adresa are sediul si compania Sapte Spice, companie din domeniul moraritului, firmă din holdingul Vel Pitar.

Iată şi articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇