Deputat UDMR: Marea problemă a USR PLUS este superficialitatea. Sunt rupţi de la realele probleme

Deputat UDMR: Marea problemă a USR PLUS este superficialitatea. Sunt rupţi de la realele probleme

Marea problemă a USR PLUS este superficialitatea, spune deputatul UDMR Magyar Lorand.

Mai mult, acesta îi acuză pe cei din USR PLUS că sunt rupţi de la realele probleme ale societăţii şi duc o lipsă acută de soluţii solide, bine gândite şi bine ţintite pentru aceste probleme.

"Marea problemă a USR-PLUS este superficialitatea, sunt rupţi de la realele probleme ale societăţii şi duc o lipsă acută de soluţii solide, bine gândite şi bine ţintite pentru aceste probleme. Colegii de la USR-PLUS se dau toată ziua care pe trotinetă, care pe bicicletă, fascinaţi că au prins viteză, dar fără nicio idee despre direcţie", a scris Magyar Lorand pe Facebook.

ADVERTISING

Parlamentarul mai spune că România nu se poate guverna de pe Facebook, iar proiectul „Anghel Saligny” nu este pentru un anume partid.

"România nu se poate guverna de pe Facebook. Dacă vrem să fim ”fericiți în România” e nevoie de fapte, nu de vorbe.
Proiectul „Anghel Saligny” nu este pentru un anume partid. USR PLUS zice că pentru ei nu este o prioritate să dezvolți România. Ei vor să rămânem ultimii în Europa!", a adăugat parlamentarul.

????????/????????Marea problemă a USR-PLUS este superficialitatea, sunt rupți de la realele probleme ale societății și duc o lipsă...

Publicată de Magyar Lóránd pe Miercuri, 1 septembrie 2021

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri seară, după o ședință de guvern la care au lipsit miniștrii USR PLUS, că l-a revocat din funcție pe ministrul Justiției, Stelian Ion.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cîțu l-a acuzat de șantaj și de blocarea modernizării României, cu referire la situația creată prin blocarea programului Anghel Saligny / PNDL 3.

Premierul a precizat că i-a informat pe partenerii din coaliție, iar cererea de revocare a fost trimisă președintelui Klaus Iohannis.

Toate informațiile despre scandalul care aruncă România în criză politică:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇