Vine Luna Plină! Ce aduce Eclipsa de Lună în viața ta?

eclipsa de luna

Eclipsa de Lună este un eveniment pe care românii nu îl ratează niciodată! Cu toții îi admiră frumusețea și, având în vedere raritatea ei, o consideră o adevărată sărbătoare. Totuși, pe lângă efectul vizual impresionant pe care îl are, o astfel de eclipsă are și influențe caracteristice asupra oamenilor.

După ani buni în care au acumulat experiență, experții Astro TV au tras câteva concluzii despre eclipse, pe care astăzi au ales să ți le împărtășească. În continuare, vei afla mai multe despre cum te afectează eclipsa de Lună și cum poți profita de acest eveniment.

ADVERTISING

Eclipsa de Lună – ce este și când apare?

Eclipsa de Lună este un eveniment astronomic care se produce în momentul în care Soarele, Pământul și Luna se aliniază perfect sau parțial, iar planeta noastră se află între celelalte două corpuri cerești.

Ea apare de cel puțin 2 ori pe an, iar durata și frecvența ei variază destul de mult. Poate fi observată doar în timpul Lunii pline, așadar efectele celor două evenimente sunt similare. Totuși, se spune că pe durata unei eclipse, totul este mai intens!

Ce efecte are eclipsa de Lună asupra corpului tău?

Despre Luna Plină și efectele ei există multe studii. A fost demonstrat că ea afectează calitatea somnului destul de drastic, dar și că poate scădea tensiunea arterială, devenind un remediu natural pentru cei ce suferă de hipertensiune.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eclipsa amplifică ceea ce face Luna plină! În timpul eclipsei de Lună suntem de multe ori lipsiți de energie, iar somnul nu este de cea mai bună calitate. Este posibil să experimentați și câteva dereglări hormonale de scurtă durată, care să vă cauzeze stări de spirit cu care vă întâlniți mai rar. Așadar, disconfortul nu ar trebui să fie o surpriză pe parcursul eclipsei.

Eclipsa de Lună – efectele asupra sufletului tău

Efectele asupra sufletului tău sunt cele mai importante schimbări din timpul unei eclipse.

ADVERTISING

Este un moment în care emoțiile sunt scoase la suprafață, ceea ce ne face deosebit de sensibili. Acum este momentul să profitați de această șansă! Conștientizați și apreciați sentimentele pozitive care vă sunt arătate, iar pe cele negative eliminați-le din viața voastră. Să faci o selecție a trăirilor tale este o sarcină foarte grea, de aceea un consilier profesionist de pe Astro TV îți poate veni în ajutor cu cele mai bune sfaturi.

Eclipsa de Lună este un moment de reflecție și poate marca un final și un nou început. De multe ori oamenii mărturisesc că pe durata unei eclipse primesc semne din partea destinului, li se arată calea spre a-și îndeplini scopul și visurile lor. 

Așadar, analizează-te bine și fii receptiv la informații noi, care s-ar putea să îți lumineze drumul spre fericire.

Pe cât de rară este o eclipsă de Lună, pe atât de prețioasă este pentru noi toți. Ne oferă șanse unice pentru a reveni pe calea pe care Universul vrea să o urmăm. Cu toate acestea, multe persoane nu înteleg și nu interpretează corect anumite semnale. Astfel, ei nu reușesc să profite de efectele benefice ale eclipsei.

Dacă vrei să fii printre norocoșii care înteleg mesajele Universului, contactează acum un consilier profesionist de pe Astro TV! Ei îți stau la dispoziție la orice oră din zi sau din noapte și vor fi alături de tine în călătoria ta.