Vacanța de vară este mai frumoasă cu o mașină închiriată

Vacanța de vară este mai frumoasă cu o mașină închiriată

Vara se apropie cu pași repezi și probabil ți-ai făcut unele planuri de vacanță. Dacă vrei să vizitezi unele destinații din țară, care sunt accesibile doar cu mașina, sau dacă vrei să ai un concediu mai plăcut, este bine să știi că poți închiria un autoturism. Din anumite motive, este posibil să nu dispui de mașină personală, iar în acest cazuri, te ajuta o firmă de închirieri auto. Citește în continuare și află cum o mașină îți poate face vacanța de vară mult mai frumoasă. 

Ai libertate de mișcare 

O mașină, chiar și închiriată, îți oferă o libertate de mișcare extraordinară. Astfel, nu va trebui să depinzi de alte persoane, de transportul în comun sau de trenuri și nu va trebui să faci vreun compromis, când vine vorba despre destinații și obiective turistice. Poți închiria o mașină din orice oraș din țară. Doar caută pe internet rent a car Cluj, București, Iași, Constanța sau orice alt oraș și vei găsi compania potrivită pentru tine. Apoi, alegi mașina dorită, achiți contravaloarea serviciului de închiriere și garanția, alimentezi și poți pleca la drum. 

ADVERTISING

Spre deosebire de un tren, autobuz sau microbuz ori chiar de mașina altor persoane cu care vei pleca în vacanță, dacă închiriezi un autoturism, vei putea opri și porni când dorești și chiar vei putea modifica traseul, dacă ai văzut un alt obiectiv turistic la care îți dorești să ajungi neapărat. 

Economisești bani 

Chiar dacă poate nu va părea așa, poți economisi bani. Dacă socotești biletele de tren, de autocar, de transport în comun și alte mijloace de transport, îți vei da seama că este mai avantajos să mergi cu o mașină închiriată. În plus, mai există un aspect pe care e bine să îl iei în calcul. Dacă ai o mașină la dispoziție, te poți caza oriunde dorești, ceea ce înseamnă că poți alege unități de cazare mai accesibile ca preț, fără a face vreun compromis la confort. De obicei, hotelurile sau pensiunile de la periferie sau din afara orașului sunt mai ieftine, iar o mașină te ajută să te deplasezi rapid la ele și să faci economie semnificativă la cazare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Confort 

Dacă alegi o mașină închiriată, te vei bucura de tot confortul. Nu va mai trebui să te chinui cu bagajele: doar le pui în portbagaj și le descarci la destinație. Uită de alergătura de prin gară sau autogară, cu bagaje voluminoase. De asemenea, faptul că vei putea opri ori de câte ori dorești, pentru a te relaxa și pentru a-ți dezmorți picioarele, este de mare ajutor, în special la drum lung. O mașină închiriată îți oferă tot confortul necesar în vacanța de vară, indiferent dacă este vorba despre alegerea unor destinații mai îndepărtate sau mai apropiate. 

Poți închiria mașina oricând dorești 

Dacă nu vrei sau nu îți permiți să achiziționezi o mașină, însă vrei să te bucuri de o vacanță de vară ca la carte, soluția este să închiriezi un autoturism. În unele cazuri, mai ales dacă este vorba despre orașe mari, este posibil să nu renteze folosirea unui autoturism pe perioade lungi sau chiar să nu găsești loc de parcare la o distanță rezonabilă de casa ta. În acest caz, cel mai bine este să închiriezi o mașină, pentru a merge în vacanța de vară sau oricând dorești să pleci din oraș, și să te bucuri de diverse destinații turistice din țara noastră. 

ADVERTISING

Închirierea unei mașini este foarte simplă și nu trebuie să îți faci griji în privința garanției. La final, când vei înapoia mașina, vei primi garanția (bineînțeles, dacă a fost înapoiată în stare bună). Această garanție se reține temporar, deoarece au fost și încă sunt cazuri în care clienții înapoiază mașinile în stare foarte proastă și este nevoie de mici sau mari reparații, curățenie în detaliu și de alte procedee, pentru ca mașina să revină la starea inițială. 

Așadar, pentru vara aceasta, alege să închiriezi o mașină și să mergi în concediu!