Urmează să-ți planifici luna de miere? Iată câteva destinații de top de care să ții cont

Urmează să-ți planifici luna de miere? Iată câteva destinații de top de care să ții cont

Te pregătești pentru cel mai important pas din viață, nunta de vis? Printre liste de invitați, ținute de gală, decoruri și alte lucruri pe care le coordonezi, nu uita de prima voastră vacanță ca soț și soție. Iată care sunt cele mai bune destinații pentru luna de miere, ca să celebrați căsătoria într-un mod romantic și original.

Luna de miere în Paris, orașul îndrăgostiților

O destinație turistică potrivită pentru sejurul după nuntă este capitala Franței, minunată în orice anotimp. Pe bună dreptate, Parisul este considerat orașul îndrăgostiților, pentru că reprezintă un decor feeric, cu străzi elegante, parcuri cochete, monumente celebre, peisaje urbane pline de strălucire și eleganță. Rafinamentul culinar franțuzesc și plimbările romantice pe malul Senei completează o lună de miere memorabilă. 

ADVERTISING

Vacanță la Florența, sub semnul iubirii

În Toscana vă veți simți ca două staruri de cinema, dintr-un film romantic cu veselie și culoare. Florența este un oraș irezistibil, iar luna de miere în Italia are un farmec aparte, ca o canțonetă plină de iubire și armonie. Apusurile de soare privite de pe Ponte Vecchio vor fi amintiri dragi pentru o viață întreagă în doi. 

În Grecia, pe insule romantice

Când planifici luna de miere, cu siguranță te gândești și la Grecia, cu destinațiile ei pitorești, insule romantice și sejururi pe plaje mirifice. Ai la dispoziție vacanțe de cuplu pe toată durata anului, în locuri minunate, precum însoritele Santorini, Halkidiki, Creta, Thassos, Corfu, Rhodos, Zakynthos sau legendara capitală Atena. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un sejur de vis în exoticul Zanzibar

Primul sejur ca soț și soție trebuie să fie memorabil, așa că alege o destinație inedită, aflată peste mări și țări. Planifică o lună de miere în Zanzibar, exoticul arhipelag din Oceanul Indian. Vă așteaptă o aventură tropicală cu plimbări romantice prin Stone Town, croaziere pitorești, sporturi nautice, zile de vis pe plaje cu nisip alb și ape de un albastru ireal. 

Maldive, paradisul acvatic

Perla Oceanului Indian vă întâmpină cu un decor paradisiac, ideal pentru o lună de miere la mare și la soare. Alegeți hoteluri în resorturi exclusiviste sau vile lacustre situate în lagune cu ape ca de peruzea. Lumea acvatică din Maldive este senzațională, iar experiențele, luxul și distracția sunt argumentele pentru un sejur romantic între recifuri de corali. 

ADVERTISING

În Mauritius, unde-i vară mereu

O altă destinație pentru luna de miere este Mauritius, insula tropicală unde vara este mereu la ea acasă. Vegetație luxuriantă, nisip perlat, cocotieri impresionanți, munți pitorești, toate acestea reprezintă un cadru natural de vis, pentru un concediu romantic reușit. Adaugă facilitățile excelente de spa și wellness, opțiunile de agrement nautic, luxul hotelurilor, ca să ai imaginea de ansamblu a unei vacanțe exotice pentru cupluri.

Republica Dominicană - inspirații din Caraibe

Când alegi destinația turistică pentru luna de miere, cu siguranță că te gândești și la Caraibe, arhipelagul celebru prin peisajele marine, muzica latină plină de pasiune, oameni ospitalieri, tradițiile și obiceiurile fascinante. Republica Dominicană este o alegere excelentă pentru un concediu romantic. Veselia, buna dispoziție, distracția și dansul vă vor însoți în această escapadă în inima Atlanticului. 

Alege ce vi se potrivește din ofertele ActivTours pentru luna de miere și vacanțe romantice și planifică din timp primul vostru concediu ca soț și soție. Beneficiezi de tarife atractive, zboruri charter confortabile și consiliere turistică pentru selectarea celor mai bune sejururi în doi.