Sunt mai mari cotele de la pariuri online?

sunt-mai-mari-cotele-pariuri-online

Pariurile online au luat o foarte mare amploare atât la nivel național, cât și internațional. Tot mai mulți pariori aleg să parieze online și acest lucru se întâmplă datorită mai multor aspecte. 

Există în schimb și pariori care sunt sceptici în privința pariurilor online, însă evenimentele din ultima perioadă i-au făcut pe mulți dintre aceștia să se deschidă în ceea ce privește parierea online.

Există unele diferențe între pariurile din agențiile stradale și pariurile online, care includ și diferențe de cote sau bani în plus.

ADVERTISING

În primul rând, o diferență foarte mare la pariuri o face oferta sportivă. La casele de pariuri online există o ofertă sportivă mult mai diversificată decât la casele de pariuri stradale. 

Majoritatea caselor de pariuri din România care activează atât în mediul offline cât și în mediul online au o ofertă mai bogată pe platformele online. De asemenea, aici este de evidențiat faptul că poți consulta rapid oferta sportivă de la mai multe agenții de pariuri, fără a fi nevoie să mergi dintr-o agenție în alta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi care este cea mai buna casa de pariuri online.

În acest fel poți opta să pariezi la mai multe case de pariuri online, fiecare având cote mai bune pe un anumit sport sau pe anumite evenimente. Această strategie este folosită de majoritatea pariorilor profesioniști pentru că te bucuri de ce are mai bun fiecare casă de pariuri online. 

Cote mărite pentru anumite evenimente 

Dacă vorbim de diferența de cote între casele online de pariuri și cele stradale, atunci cu siguranță câștigătoare vor fi casele de pariuri online. Acest lucru nu se întâmplă neapărat datorită cotelor propriu zise, ci mai degrabă datorită ofertelor pe care agențiile de pariuri le oferă în mediul online. 

ADVERTISING

Majoritatea caselor de pariuri online ofertă cote mărite pentru anumite evenimente, lucru care se întâmplă destul de rar în agențiile de pariuri stradale. 

De asemenea, taxele diferă în mediul online față de agențiile stradale, iar asta se reflectă clar în portofelul pariorului. Dacă alegi să joci la agențiile de pariuri stradale, va trebui să plăteşti taxe mai mare decât dacă alegi să pariezi online. 

Când alegi să plasezi un bilet la o casă de pariuri stradală, vei fi nevoit să plătești impozit de 5% din suma pariată pe bilet. Acest lucru nu afectează pariorii care plasează bilete pe 2-3 lei, dar poate fi o taxă semnificativă când vorbim de sume mai mari. 

Acest lucru nu se întâmplă în mediul online, deoarece nu există vreo taxă pe care o plătești atunci când plasezi un bilet. Există, în schimb, anumite case de pariuri online care percep o taxă de 2% din suma pe care o depui în contul tău, dar aceste case de pariuri sunt puține și nu se compară cu taxa de 5% la fiecare bilet plasat în agenție. 

Un alt aspect important atunci când vorbim de pariurile online se referă la bonusuri. La majoritatea caselor de pariuri online vei fi recompensat atât cu bonusuri de bun venit, cât și cu bonusuri și promoții pe parcurs, lucru care îți va spori cu siguranță șansele de câștig.