S-a deschis Târgul de Crăciun din Crângași. Nu e nevoie de certificat verde (Foto)

S-a deschis Târgul de Crăciun din Crângași. Nu e nevoie de certificat verde (Foto)

În Sectorul 6, s-a deschis al doilea târg de Crăciun. Este vorba despre ”Crângași Christmas Market”, amplasat aproape de stația de metrou Crângași.

Expozanți din toată țara au venit cu o gamă variată de produse specifice sărbătorilor de iarnă, precizează Primăria Sectorului 6.

Obiecte artizanale, din lemn sculptat, ceramică și globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente se găsesc la cele opt căsuțe frumos amenajate.

Nu lipsesc nici aromele specifice sezonului. Sarmale, plăcinte moldovenești, bunătăți maramureșene, turtă dulce, cozonac, vin fiert, se pot cumpăra de la terasa cu bucate tradiționale.

Zona de distracție este luminată în fiecare seară. Târgul este deschis zilnic, în perioada 6 decembrie 2021 -10 ianuarie 2022, între orele 10.00 – 21.00, iar accesul este liber, fără taxă și certificat verde.

În schimb, vizitatorii trebuie să respecte măsurile sanitare din pandemie: să poarte masca de protecție, atunci când nu consumă alimente-băuturi, în zona special amenajată, și să păstreze distanțarea fizică.

”Ne vom lăsa cuprinși de magia Târgului de Crăciun ”Crângași Christmas Market” cu căsuțe bogate și îmbelșugate cu bunătăți de tot felul, cu produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la produse tradițonale specifice mesei de Crăciun și de Revelion - cărnuri, afumături, brânzeturi, la dulciuri și turtă dulce, cozonaci, plăcinte, vin fiert și băuturi calde, gogoși, clătite, kurtos kalacs și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la Târgul de Crăciun ”Crângași Christmas Market” fără să încerce un preparat gustos”, subliniază Primăria Sectorului 6.

Ne vom lăsa cuprinși de magia Târgului de Crăciun "CRÂNGAȘI CHRISTMAS MARKET" cu căsuțe bogate și îmbelșugate cu...

Publicată de Primaria Sectorului 6 pe Luni, 6 decembrie 2021

Primul târg de Crăciun din acest an din București s-a deschis în Parcul Drumul Taberei, încă din 25 noiembrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇