Noi reguli pentru Târgul de Crăciun din București: Cel mult 1.000 de persoane, program până la 21:00. Firea cere anularea taxei de intrare

Noi reguli pentru Târgul de Crăciun din București: Cel mult 1.000 de persoane, program până la 21:00. Firea cere anularea taxei de intrare

Primăria Capitalei a anunţat noi reguli de acces la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern.

Începând chiar de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară. Hotărârea de Guvern care reglementează regulile pentru participarea la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii poate fi accesată AICI.

„Pentru a evita timpii de aşteptare de la intrări, în noul context al limitării capacităţii locaţiei, vă aşteptăm încă de dimineaţă să petreceţi momente frumoase alături de cei dragi sau să vă faceţi cumpărături în linişte.

ADVERTISING

Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00 / sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00. Pentru a ne bucura cât mai mulţi de perioada aceasta frumoasă din an, pe 29, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.

Primăria Capitalei reaminteşte că pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

ADVERTISING

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.

Targul de Craciun din Bucuresti / Bucharest Christmas Market / Luminite Bucuresti #Craciun

Gabriela Firea îi cere lui Nicuşor Dan să anuleze taxa de intrare de 7 lei

Sâmbătă, fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, i-a solicitat edilului Nicuşor Dan să anuleze imediat taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, de la Piaţa Universităţii, care se aplică inclusiv copiilor peste 12 ani.

ADVERTISING

„În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani!

Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrare, unde se taie bilete, că în vremuri de tristă amintire.

Nicăieri în lume nu se impune taxa de intrare în târgurile de Crăciun! Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!”,


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇