Peste 400 de spectatori s-au bucurat de concertul RADIO HITS din Parcul Sebastian

Radio-Hits-Portret-1

Publicul numeros, voia bună şi refrenele super cunoscute au făcut ca seara de duminică, 22 octombrie, să fie una de neuitat, în Parcul Sebastian unde a avut loc concertul Radio Hits. Într-o atmosferă ca de vară, Vibe Orchestra dirijată de maestrul Alexandru Ilie, alături de soliştii Ovidiu Anton, Ayona, Daniel Vots la violă și Cosmin Stanciu la saxofon au purtat spectatorii printre cele mai celebre piese din topurile radio ale tuturor timpurilor, reorchestrate simfonic. 

Povestea muzicală a serii a început în acorduri de saxofon şi viola, iar cei prezenţi au putut recunoaşte piese ca “Ani de liceu” sau “Acasă” esenţializate la forma lor cea mai pură şi expresivă, cea instrumentală.

ADVERTISING

Odată ce magia acordurilor simfonice a curpins audienţa, în scenă a intrat Ayona, cu o prezenţă fresh şi cu o interpretare plină de energie a piesei “I Feel Good.” Ştafeta a preluat-o Ovidiu Anton cu piesa-manifest din repertoriul lui Bon Jovi – “It’s My Life”.

Universalitatea limbajului muzical a fost apoi pusă în lumina într-un nou moment exclusiv instrumental, consacrat unui colaj de piese rock ce i-a avut în prim-plan pe Daniel Vots şi Cosmin Stanciu. S-au auzit variantele celebrelor “Sweet Child Of Mine” sau “Smoke On The Water”, iar reacţiile publicului, concretizate în aplauze, nu au întârziat.  Incursiunea în sfera rock a continuat-o Ovidiu Anton cu “Final Countdown” (Europe), iar celebra piesă “Chandelier” a fost foarte apreciată în interpretarea vocală a Ayonei şi acompaniamentul Vibe Orchestra.

ADVERTISING

Totul a culminat cu “I Love Rock’n’Roll”, piesa ce a reunit pe scenă toţi soliştii şi a pus punct, în aplauze îndelungate, unei seri ce a adus frumuseţea şi amplitudinea muzicii simfonice în atenţia publicului tânăr ce a umplut platoului dedicat concertului, la care intrarea a fost liberă. 

Proiect finanțat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, în cadrul programului de finanțare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

ADVERTISING

Eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Artei și Culturii (A.P.A.C.).

Partener: Centrul pentru Tineret al Municipiului București

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache”.