Preţuri speciale la Untold și Neversea pentru elevii care dau Bac-ul. Cine ia 10 va intra gratuit

Preţuri speciale la Untold și Neversea pentru elevii care dau Bac-ul. Cine ia 10 va intra gratuit

Vești bune pentru elevii care în acest an dau examenul de Bacalaureat. Dacă iau nota 10 la examen au acces gratuit la ediţiile Untold și Neversea din acest an!

În plus, și elevii care se înscriu la BAC vor avea parte de beneficii. Mai exact, prețuri speciale la aceste două festivaluri.

”Dacă iei nota 10 la Bac, vei primi un abonament gratuit pentru 4 zile la ediția Neversea 2021. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, Neversea, absolvenții cu 10 vor primi fiecare un voucher de cumpărături în valoare de 500 ron, din partea Kaufland România.

ADVERTISING

Dacă te înscrii la BAC în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi cu orice notă, îți poți achiziționa un abonament ANYTIME la preț special - vei primi un voucher valoric de 20 euro. Produsul ANYTIME îți va asigura accesul la una dintre următoarele 3 ediții de Neversea, la alegere”, anunță organizatorii festivalului din Constanța.

Mai multe detalii AICI.

Cam același este cazul și pentru festivalul din Cluj, diferența fiind că voucherul este de 10 euro, nu 20.

”Dacă te înscrii la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară sau cea din toamnă și promovezi, poți achiziționa abonamente la preț special pentru Untold. Vei primi un voucher valoric de 10 euro”, arată organizatorii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mai multe detalii AICI.

Când vor avea loc Untold și Neversea

Festivalul Untold 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie 2021

Festivalul Neversea nu va avea loc în luna iulie, așa cum avea loc până acum, fiind din nou amânat, din cauza pandemiei.

Organizatorii festivalului au precizat, însă, că evenimentul va fi reprogramat tot în acest an, dar momentan nu se știe data exactă.

Vezi şi: De ce sunt permise pelerinaje cu zeci de mii de oameni, dar nu și festivalurile? Directorul de comunicare al Untold şi Neversea se revoltă

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇