Organizatorii anunţă când va avea loc Untold 2021

Organizatorii anunţă când va avea loc Untold 2021

Festivalul Untold 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie 2021. 

Anunțul mult a fost făcut de organizatorii festivalului citaţi de Ştiri de Cluj.

Aceştia promit 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic UNTOLD din Cluj-Napoca.

După ce în 2020 festivalul nu a putut avea loc din cauza pandemiei, iată că anul acesta UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

"Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri", notează organizatorii. 

ADVERTISING

Programat inițial pentru luna august 2021, mutarea UNTOLD în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții, arată organizatorii.

UNTOLD 2021 | Official Date Announcement

UNTOLDERS, HANDS UP ???? IT'S OFFICIAL!9-12 September 2021, CLUJ-NAPOCA, TRANSYLVANIA.

Publicată de UNTOLD pe Luni, 7 iunie 2021

Când se cumpără bilete şi cine va avea acces

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

ADVERTISING

Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021. 

"Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi", aşadar acestea sunt condiţiile de intrare la festival.

ADVERTISING

Amintim că Festivalul Neversea nu va avea loc în luna iulie, pentru că şi el a fost amânat.

Vezi şi: De ce sunt permise pelerinaje cu zeci de mii de oameni, dar nu și festivalurile? Directorul de comunicare al Untold şi Neversea se revoltă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇