Cum cumperi cele mai avantajoase outfit-uri de vară? Sfaturi de la experții Promocodius

Vara este anotimpul preferat al multor oameni, în special datorită temperaturilor ridicate și a posibilității de a petrece timp în aer liber.

În plus, vara este momentul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu outfit-uri noi, de vară. În acest articol, experții de la Promocodius ne oferă câteva sfaturi despre cum să cumpărăm outfit-uri de vară la cele mai avantajoase prețuri.

Cumpără online și folosește codurile de reducere

Cumpărăturile online sunt o modalitate excelentă de a economisi bani. De cele mai multe ori, prețurile sunt mai mici online decât în magazinele fizice, iar dacă folosești codurile de reducere, poți economisi chiar și mai mult. Experții Promocodius recomandă să cauți cupoane de reducere, precum un cod reducere ССС pentru magazinele tale preferate de haine și încălțăminte de vară și să le folosești la finalizarea comenzii. Aceste coduri de reducere pot fi găsite pe site-uri specializate, precum Promocodius, și te pot ajuta să economisești până la 50% din prețul inițial.

ADVERTISING

Fă-ți o listă de cumpărături și planifică-ți cheltuielile și achizițiile în avans

Un alt sfat important este să-ți planifici achizițiile în avans. În loc să cumperi haine în mod impulsiv, alege să-ți faci o listă cu ceea ce ai nevoie și să îți stabilești un buget. În acest fel, vei putea evita cumpărarea de haine inutile și vei economisi bani.

Iată câteva articole vestimentare must-have pe care le poți include pe această listă:

  • rochie maxi cu imprimeu floral - o rochie lejeră și confortabilă, perfectă pentru o plimbare într-o zi însorită;
  • pantofi espadrile sau sport - o opțiune confortabilă și chic pentru zilele de vară, pe care le poți achiziționa la prețuri decente cu ajutorul unui cod reducere Sportvision;
  • pantaloni scurți din denim - un clasic al sezonului cald, pantalonii scurți din denim sunt versatili și pot fi combinați cu diferite topuri și încălțăminte;
  • bluză cu umăr gol - o piesă trendy care poate fi purtată atât pe plajă, cât și în oraș și care poate fi combinată cu o fustă, pantaloni sau pantaloni scurți;
  • salopetă - o alternativă la rochie sau pantaloni scurți, salopeta poate fi purtată cu un tricou sau o bluză;
  • rochie albă din bumbac - o piesă simplă, dar elegantă care poate fi purtată atât la plajă, cât și la o ieșire în oraș.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, îți poți planifica achizițiile în funcție de reduceri sau de oferte speciale, astfel încât să poți cumpăra hainele de care ai nevoie la un preț mai mic.


Cumpără haine în afara sezonului

Cumpărarea hainelor în afara sezonului poate fi o modalitate inteligentă de a economisi bani, dar necesită planificare și strategie: „Dacă îți dorești să economisești bani atunci când cumperi haine de vară, poți să cauți reduceri în perioadele în care acestea nu sunt foarte populare. De exemplu, poți să cauți haine de vară în timpul iernii sau primăverii, când magazinele încearcă să scape de stocul de haine de vară. Acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra haine de vară sau încălțăminte potrivită pentru acest sezon la prețuri reduse.” precizează managerul Promocodius România, Alisa Sklyarova.

ADVERTISING

PromoCodius este o platformă online care oferă cupoane, oferte și reduceri actuale pentru mii de retaileri cunoscuți și de top. Fondată în 2016. Operată în Ucraina, Republica Cehă, Polonia, Slovacia, România, Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Spania, Mexic, Statele Unite ale Americii, Turcia.