Ciucu anunţă atracţiile târgului de Crăciun organizat de Untold, în Bucureşti

Ciucu anunţă atracţiile târgului de Crăciun organizat de Untold, în Bucureşti

Primăria Sectorului 6 a anunțat care vor fi atracțiile la Târgul de Crăciun pe care Untold Universe îl va deschide, în mai puțin de 3 săptămâni, în Parcul Drumul Taberei.

«West Side Christmas Market» începe pe 25 noiembrie și până pe 27 decembrie va fi principala atracție a iernii.

Organizatorii de la Untold Universe, împreună cu Primăria Sectorului 6, au pregătit o mulțime de surprize și distracție cât cuprinde.

Parcul Drumul Taberei va fi centrul bunei dispoziții în perioada sărbătorilor de iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.

ADVERTISING

O roată înaltă de 33 de metri, de unde se va putea admira întregul parc de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp vor transforma evenimentul anului din București în cea mai atractivă zonă inclusiv pentru copii.

Tot aici, vor fi amenajate peste 60 de căsuțe, frumos aranjate, unde vizitatorii vor fi întâmpinați cu fel de fel de produse. Bunătăți, dar și obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate pentru cei dragi și puse sub bradul de Crăciun".

Untold-2
Randare a imaginii viitorului târg de Crăciun. Sursă foto: Primăria Sectorului 6

În plus, tot parcul va fi împodobit cu luminițe, pentru a simți cu adevărat sărbătorile.

ADVERTISING

Târgul va fi organizat în cuva lacului secat din parc. Această cuvă va fi transformată în satul Moșului și al personajelor de basm.

Reamintim că Primăria Sectorului 6 a anunțat încă de pe 20 octombrie că Untold Universe va organiza, pe propria cheltuială și fără să perceapă taxe de acces pentru bucureșteni, un târg de Crăciun în Parcul Drumul Taberei.

Ciucu: Mi-am propus să creștem calitatea, nu neapărat să facem profit

„Știu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane, sau alte primării de orașe, de sectoare.

ADVERTISING

Anul trecut, am reușit să facem un astfel de târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban. A avut foarte mare succes și oamenii au venit cu plăcere, dar nu am fost mulțumit de nivelul de calitate.

Am mai fost la târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie și îmi doresc ceva de calitate.

Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus.

Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea.

Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri.

Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇