Boxe Bose sau o pereche de căști? Participă la concurs și câștigă un premiu special de Crăciun

Boxe Bose sau o pereche de căști? Participă la concurs și câștigă un premiu special de Crăciun

În prezent, tot mai multe gadgeturi devin smart pentru a ne face viața mai ușoară ori pentru a ne ajuta să economisim, având în vedere evoluția prețurilor din ultima perioadă. La o simplă căutare, găsim telefoane, ceasuri, termostate, frigidere, cuptoare sau aspiratoare inteligente și tehnologia este în continuă evoluție. Te-ai gândit că până și boxele pot deveni inteligente? Cu atâtea funcționalități pe care le au la îndemână, producătorii ne demonstrează că o simplă audiție muzicală se poate transforma într-o experiență completă.

Și toate acestea direct la tine acasă. Dacă te echipezi cu dispozitivele potrivite, poți trăi experiențe ca la concert sau ca într-o sală de cinema, însă în confortul casei. Un exemplu este reprezentat de modelele de boxe Bose, care promit să ofere audiții premium și un sunet pe care nu îl întâlnești la foarte mulți alți producători de pe piață. Dar pentru că boxele nu mai sunt ca altădată și pentru că vorbim despre produse profesionale, poate deveni dificil să achiziționezi un set pentru acasă. La mijloc sunt mai multe criterii de selecție pentru că, deși vorbim despre boxe premium, unele modele s-ar putea să nu fie potrivite pentru locuința ta.

ADVERTISING

Cum alegi un set de boxe Bose pentru acasă?

Poți începe prin a-ți stabili prioritățile sau utilitatea boxelor. Vrei să faci o achiziție pentru petreceri de neuitat cu prietenii, pentru vizionarea filmelor preferate, pentru editare video sau pentru gaming? Oricare ar fi motivul, calitatea sunetului ar trebui să fie prima ta preocupare.

În cazul în care tu ești gazda celor mai memorabile petreceri, vei avea nevoie de un sunet stereo, pentru că acesta va reuși să umple toată casa cu același sunet de calitate. Cum funcționează sunetul stereo? La Bose, spre exemplu, găsești la interior două drivere care emit sunetul în direcții diferite. Sunetul, odată „ajuns” în perete, este trimis (sau putem spune că ricoșează) peste tot în cameră și, astfel, obținem audiții muzicale ca la concerte. Mai există și varianta de sunet la 360 de grade, ceea ce înseamnă că încă de când ai pornit muzica, sunetul umple camera în toate direcțiile încă din prima secundă. Acestea vin alături și de un bas puternic, ceea ce îmbunătățește considerabil audițiile și le face potrivite inclusiv pentru filme sau jocuri.

ADVERTISING

Ai nevoie de portabilitate de la o boxă? Atunci caută un model de boxe Bose pe care să îl poți lua cu tine oriunde: în grădina casei pentru petrecerile de vară, în vacanțe și drumeții, pe plajă – practic, oriunde dorești. Chiar dacă boxele din această gamă au o durată de viață a bateriei de până la 12 ore, ai grijă să fie încărcată complet înainte de a pleca la drum – nimănui nu îi place să rămână fără baterie într-un loc unde nu există alimentare la rețea. Apoi, verifică foarte bine dimensiunea boxei înainte și alege în funcție de cât de spațioasă este casa ta. Nu vei avea ce face cu o boxă compactă, spre exemplu, dacă locuința ta este generoasă din punctul de vedere al spațiului. Portofoliul de produse al celor de la Bose conține atât boxe mari, care oferă un sunet foarte puternic, cât și boxe compacte de până în 15-20 centimetri, dar perfecte pentru locuințele mai mici. Pe all-audio.ro, distribuitorul autorizat Bose în România, găsești modele variate de boxe, iar acum au și un concurs Primești – dăruiești muzică prin care poți câștiga o boxă portabilă sau o pereche de căști.

ADVERTISING

Odată cu apariția mai multor servicii și aplicații de streaming, cerințele utilizatorilor în materie de standarde audio și video au crescut considerabil, dar Bose reușește să satisfacă până și cele mai înalte pretenții.