Alex Calancea și Lupii vin la Arenele Romane cu cel mai tare fusion dintre modern și folclor

afis-lupii-lui-calancea

Pe 8 septembrie la Arenele Române, Alex Calancea și Lupii pregătesc un show original, care combină elemente ale folclorului românesc cu groove-uri moderne de Drum’n’Bass.

Proiectul Lupii lui Alex Calancea reînvie folclorul în toată splendoarea lui, iar alături de Lăutarii lui Botgros și Surorile Osoianu reconectează publicul cu rădăcinile sale. La show-ul de la Arenele Române, uimirea, bucuria și fiorii sunt doar câteva din sentimentele care te vor face să te minunezi că toate acestea izvorăsc din neamul tău.

ADVERTISING

 “Toți pașii din carieră mea au venit ca o necesitate și ca o încercare de a face ceva nou”, susține Alex Calancea și, într-adevăr, cu acest proiect, tot ce s-a transmis din moși strămoși ia o haina nouă în mâinile Lupilor și devine expresie a modernului cu respect profund pentru tradiție.

Alex Calancea este un producător, compozitor și chitarist bass din Republica Moldova. Proiectul Lupii lui Alex Calancea s-a născut în 2017 din pasiunea pentru folclorul autentic, cu scopul de a aduce în prim plan baladele, motivele și poveștile haiduciei pe ritmuri moderne.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bilete pe entertix.ro și iabilet.ro.