Vestea primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: "Răsturnare de situație"

Vestea primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: "Răsturnare de situație"

Presa din Africa de Sud scrie despre „răsturnarea de situație” care a avut loc la FCSB în privința lui Siyabonga Ngezana (25 de ani), fundașul central adus de la Kaizer Chiefs în vară în schimbul a 600.000 de euro.

Accidentarea lui Vlad Chiricheș îi face loc lui Ngezana în echipa de start a FCSB. Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Ngezana ar putea să nu mai iasă din primul 11 chiar și după ce-și revine Chiricheș, ca urmare a evoluției din meciul cu CS Universitatea Craiova.

Jurnaliștii sud-africani scriu despre anunțul lui Gigi Becali. "Răsturnare de situație în privința fostului star de la Kaizer Chiefs, Ngezana. Într-o răsturnare de situație neașteptată, patronul FCSB, Gigi Becali, și-a schimbat complet părerea despre Ngezana.

ADVERTISING

Fostul fundaș al lui Kaizer Chiefs și-a făcu debutul la FCSB și a jucat 90 de minute în meciul cu CS Universitatea Craiova, ajutându-și echipa să nu primească gol, după ce a avut de așteptat mai bine de două luni pentru a-și face debutul. Acum Gigi Becali spune că Ngezana e mai bun decât Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României!", scriu cei de la The South African.

Siyabonga Ngezana a debutat la FCSB în meciul pierdut cu UTA, 1-2 în deplasare la Arad, când i-a luat locul lui Vlad Chiricheș, accidentat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!