FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru unul dintre jucătorii săi

FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru unul dintre jucătorii săi

Conducerea celor de la FCSB a dezvăluit că s-a primit recent o ofertă de 5 milioane de euro pentru unul dintre fotbaliștii de bază din lotul roș-albastru.

Prin vocea patronului Gigi Becali, FCSB spune că are o ofertă de 5 milioane de euro din Arabia Saudită pentru Joyksim Dawa, fundașul central camerunez. În această stagiune, Dawa a fost un fundaș cu evoluții excelente și a devenit un stâlp și un punct fix în apărarea vicecampioanei.

“Cine îl dă pe Compagno acum? Îl dau eu pe Compagno? Doamne-fereşte. Dacă era perioadă de transferuri, să iau altul, da. Dar cum să îl dau în situaţia asta, când sunt la campionat.

GOOL SUPERB FCSB. Dawa se revanşează după gafa de la golul oaspeţilor

Nu dau niciun jucător. Poveşti. Şi de Dawa a fost. I-am zis că are 5 milioane de euro clauza. Ei îmi spuneau că nu este problemă. Dar nu dau, nimic. Atât am cerut pe el. Dar nici nu-l dau acum. Îl dau cu cinci milioane de euro, dar la iarnă, nu acum. Prin Arabia Saudită, la echipa aia a lui… dar nu mai vorbesc acum”, a declarat Becali la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Oferta pentru Dawa ar fi venit de la clubul Damac, echipă care tocmai l-a transferat pe Nicușor Stanciu de la Wuhan. Dawa a fost adus de la FC Botoșani pentru o sumă minoră, 350.000 de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!