Veste proastă primită de FCSB din Europa, în plină sărbătoare a titlului de campioană

Veste proastă primită de FCSB din Europa, în plină sărbătoare a titlului de campioană

FCSB primește o veste proastă după ce a sărbătorit în mod oficial primul titlu de campioană după 9 ani de așteptare, acasă pe Arena Națională, în fața a peste 54.000 de fani pătimași și exuberanți.

Chiar dacă formația roș-albastră a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, sărbătoarea a fost una superbă și a ținut până dimineața, fiind terminată în fața Atheneului Român, cu un joc de lumini spectaculos.

Totuși, FCSB a primit o veste proastă sâmbătă seara, din Europa. Ea nu va putea fi cap de serie în turul II preliminar din UEFA Champions League, asta dacă va trece desigur de runda inaugurală. Acolo, adversarii sunt accesibili, printre care îi amintim pe Panevezys (Lituania), Ordabassy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Virtus (San Marino), campioana din Luxemburg sau campioana din Gibraltar, dar și pe Dinamo Minsk din Belarus sau Celje din Slovenia.

ADVERTISING

FCSB stătea la mâna campionatelor din Danemarca, Grecia și Cipru pentru a fi cap de serie și în turul II. Nu s-a întâmplat asta căci ieri s-a decis soarta titlului în țara antrenorului FCSB Elias Charalambous. APOEL Nicosia a devenit azi campioană, în ultima etapă, după ce a remizat cu Larnaca, 1-1. Cele două au terminat la egalitate, dar la capitolul meciuri directe, APOEL stă mai bine. Cei din Nicosia vor fi ei capi de serie, iar FCSB cade în urna a doua, acolo de unde pot întâlni grupări puternice precum: Dinamo Zagreb, Slavia/Sparta Praga, Bodo Glimt, Ferencvaros, Qarabag, Ludogorets, Malmo, HJK Helsinki sau Slovan Bratislava.

ADVERTISING

Tragerea la sorţi pentru turul 2 este programată pe 19 iunie, iar meciurile vor avea loc pe 23/24 iulie şi 30/31 iulie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!