Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la FC Voluntari - FCSB

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la FC Voluntari - FCSB

Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul controversat de la meciul dintre FC Voluntari și FCSB.

FCSB a acuzat neacordarea unui penalti în prima repriză după o intrare asupra lui Budescu, iar Craciunescu spune că arbitrul a greșit.

”Nu este o luptă corp la corp sau o luptă umăr la umăr. Budescu are prim-planul, e înaintea apărătorului la minge. Apărătorul n-are nicio șansă să joace mingea, decât prin adversar. Decizie corectă e lovitură de la 11 metri!”, a spus Crăciunescu la DigiSport.

Edi Iordănescu a invocat un penalti neacordat după o intrare asupra lui Budescu, pe care arbitrul George Găman, fratele fundașului de la Universitatea Craiova, nu a acordat-o.

ADVERTISING

”A fost penalty clar. Nu am niciun dubiu, am revăzut faza de 4 -5 ori. Budescu avea prim planul, era pregătit să finalizeze, fundașul de la Voluntari și-a dat seama că nu mai avea cum să deposedeze. Budi era interpus între el și minge, se vede atacul din spate unde a fost fault clar. Cu 1-0 gestionam altfel și puteam conserva altfel din repriza a doua. Ne-a lipsit energia.

Din punctul meu de vedere, penalty de nediscutat. A mai fost o lovitura liberă în a doua repriză, s-a auzit de la bancă. Nu vreau să mai vorbesc despre arbitraj. Un arbitru foarte bun, dar nu știu dacă a fost inspirată delegarea lui la acest meci. Ținând cont că am fost sub presiune tot timpul, va trebui să învățăm să gestionăm, să învățăm să folosim în avantajul nostru. Nu este ușor, dar cred că avem structura de vârsta necesară să fim mai maturi, mai echilibrați, să ne vedem de drumul nostru, să luăm meci cu meci și la final să tragem linie și să vedem ce se întâmplă cu adversarele noastre”, a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, cu FC Voluntari, în ultima etapă a turului din Liga 1.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!