Verdictul antrenorului de la Tottenham pentru Radu Drăgușin, după ultimele 20 de minute jucate în Premier League

Verdictul antrenorului de la Tottenham pentru Radu Drăgușin, după ultimele 20 de minute jucate în Premier League

Fundașul central român Radu Drăgușin a mai bifat câteva minute pentru formația sa Tottenham Hotspurs, în runda cu numărul 37 din Premier League.

Acolo, londonezii s-au impus cu 2-1 contra celor de la Burnley, care a și retrogradat matematic, o dată cu acest insucces. Radu Drăgușin a intrat în locul lui Oliver Skipp în minutul 75.

Antrenorul celor de la Spurs, australianul Ange Postecoglou (58 de ani), s-a arătat mulțumit de evoluția celor intrați pe teren, inclusiv a lui Drăgușin, la conferința de presă de după joc: "Așa cum ați spus și voi, a trebuit să fiu creativ cu tactica. Știam că în ultima jumătate de oră vom fi dominați din punct de vedere fizic, așa cum s-a întâmplat constant în acest sezon.

ADVERTISING

Așa că a fost nevoie de o linie de fund care măcar să ne dea șansa să profităm de ocaziile create. Dane Scarlett a intrat și a muncit din greu. Cred că Bentancur a fost și el foarte bun. Radu s-a descurcat bine, așa că schimbările au avut un impact", a declarat Postecoglou.

Înainte de acest meci, Drăgușin fusese rezervă neutilizată timp de 6 meciuri la rând. Tottenham a câștigat greu partida cu Burnley, lovitura fiind dată pe final de Van de Ven, în minutul 82.

Spurs e pe locul 5 în Premiership, la 4 puncte în spatele lui Aston Villa, care ocupă ultimul loc de Champions League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!