Englezii îl critică dur pe înlocuitorul lui Drăgușin și îl cer pe fundașul român pentru derbiul cu Arsenal

Englezii îl critică dur pe înlocuitorul lui Drăgușin și îl cer pe fundașul român pentru derbiul cu Arsenal

Presa britanică dă de pământ cu jucătorul care i-a luat fața din nou lui Radu Drăgușin în primul 11 al celor de la Tottenham Hotspurs, după umilința încasată de alb-albaștrii în fața celor de la Newcastle, scor 0-4 în Premier League.

Antrenorul Postecoglu a preferat același cuplu de fundași centrali uzual, Micky van de Ven și Cristian Romero, cu primul care s-a întors în primul 11 după o accidentare. Olandezul a greșit însă flagrant la primele două goluri încasate de Spurs și a fost considerat în consecință responsabil pentru acest eșec usturător: „Van de Ven a fost contra lui Newcastle o umbră a jucătorului pe care îl cunoșteam. De obicei e calm, liniștit, dar internaționalul olandez a fost orice altceva în meciul de sâmbătă contra lui Newcastle.

ADVERTISING

Van de Ven a câștigat doar 25% dintre duelurile de la sol și, în ciuda faptului că a reușit un dribling din postura de ultim apărător, a fost driblat de două ori, în urma ambelor faze Newcastle marcând. Respingerile și intervențiile lui Van de Ven au fost umbrite de erorile costisititoare pe care le-a avut în fața lui Isak și Gordon. Pentru Spurs urmează derby-ul cu Arsenal, iar Tottenham nu își permite să continue în aceeași manieră. Postecoglou ar fi înțelept dacă l-ar scoate pe Van de Ven din lumina reflectoarelor și i-ar oferi lui Radu Drăgușin oportunitatea de a juca împotriva lui Arsenal", a scris Tottenham Hotspur News.

ADVERTISING

Drăgușin a fost înainte de acest meci titular în două partide pentru Tottenham, cu Fulham (0-3) și Luton (2-1), când a profitat de accidentarea lui Van de Ven.

Tottenham ocupă locul 5 în acest moment în Premier League, cu 60 de puncte, la egalitate cu locul 4, ultimul de Champions League, ocupat acum de Aston Villa.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!