FCSB a aflat prețul uriaș pe care trebuie să îl plătească pentru atacantul dorit din Portugalia

FCSB a aflat prețul uriaș pe care trebuie să îl plătească pentru atacantul dorit din Portugalia

FCSB a pus ochii pe un jucător care face ravagii în prima ligă din Portugalia, un atacant cu 18 goluri marcate pentru Arouca.

La un pas să devină campioană, având acum 10 puncte avans față de urmăritoare, FCSB caută să se întărească pentru perioada în care va juca în preliminariile Champions League. După ce și-au anunțat interesul pentru Denis Alibec sau Louis Munteanu, FCSB tinde și mai sus, și anume pentru aducerea lui Rafa Mujica.

Spaniolul cotat la 5 milioane de euro are 25 de ani, iar în Portugalia face sezonul vieții sale, cu 18 goluri marcate în prima ligă. El este al treilea golgheter al campionatului lusitan, iar în contractul semnat de Mujica până în iunie 2025 cu Arouca există și o clauză în valoare de 10 milioane de euro, scrie Record.

ADVERTISING

Suma este desigur una imensă pentru campionatul românesc, mai ales având în vedere că și Sporting Braga îl dorește pe iberic la vară. În total, Rafa Mujica are 26 de goluri pentru Arouca în prima ligă portugheză și este cel mai bun marcator all-time al echipei în primul eșalon.

Rafa Mujica - Skills & Goals 2024 FC Arouca

Leeds, Extremadura, Villarreal sau Real Oviedo ar mai fi echipele bifate de Mujica, care evoluează la Arouca din 2022.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!