Nota primită de Radu Drăgușin și analiza presei engleze după primul meci ca titular al românului la Tottenham

Nota primită de Radu Drăgușin și analiza presei engleze după primul meci ca titular al românului la Tottenham

Tottenham a fost învinsă aspru în Premier League în deplasarea de la Fulham, scor 0-3, în runda cu numărul 29 din Premier League, iar românul Radu Drăgușin a fost titular în premieră la oaspeți.

Nu a fost un meci deloc excelent pentru fundașul central de 22 de ani, titular și la naționala României. El a greșit la golul de 1-0 marcat de Muniz în minutul 42. Iar presa engleză s-a grăbit să îl taxeze. Publicația London Evening Standard i-a acordat lui Radu Drăgușin nota 5: „A fost precis și calm cu mingea la picior, dar l-a pierdut pe Muniz într-un moment vital. Probabil Micky van de Ven ar fi gestionat mai bine centrarea care a dus la gol. A părut ușor obosit la finalul primului meci ca integralist”, au scris jurnaliștii londonezi.

ADVERTISING

De asemenea, publicația The Sun mai scrie că Drăgușin nu a reușit să îl blocheze pe același Muniz și la al treilea gol al meciului: „Muniz l-a depășit pe debutantul lui Tottenham, Radu Drăgușin, și a reușit un gol frumos. A deschis scorul cu trei minute înaintea pauzei. Muniz a ieșit de pe teren puțin mai târziu, după ce a fost lovit de Dragușin în timp ce marca al doilea gol, primind ovații în picioare”, au scris jurnaliștii de la The Sun.

Tottenham rămâne pe 5 în Premier League, la 2 puncte în spatele lui Aston Villa, care însă se poate distanța decisiv în lupta pentru ultimul loc de Champions League, având un meci în minus de disputat.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!