Radu Drăgușin, titular în premieră la Tottenham: Cum s-a descurcat în înfrângerea cu Fulham

Radu Drăgușin, titular în premieră la Tottenham: Cum s-a descurcat în înfrângerea cu Fulham

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost pentru prima dată titular în Premier League, la Tottenham, în meciul cu pierdut de londonezi în deplasare cu Fulham, 0-3, în etapa a 29-a din campionat.

Profitând de accidentarea lui Micky van de Ven, Drăgușin și-a făcut loc în echipa de start a lui Tottenham în deplasarea de la Fulham. El a fost integralist.

Începutul meciului n-a fost deloc unul rău pentru Radu Drăgușin, care a reușit chiar o intervenție bună și l-a deposedat în careul pe atacantul Rodrigo Muniz, după ce acesta plecase de lângă el la o minge liftată peste apărare.

ADVERTISING

Totul s-a prăbușit pentru Tottenham după primul gol marcat de Fulham, prin Rodrigo Muniz, care a plecat bine de lângă Drăgușin și a profitat că a avut parte de un marcaj larg și că nici colegul de linie al lui Drăgușin, Destiny Udogie, nu a strâns ca să-l ajute.

Mai departe, evoluția lui Radu Drăgușin a fost în nota echipei, iar la finalul partidei, pierdute cu 3-0 în deplasare, fundașul român a primit nota 6,8 din partea celor de la Sofascore, al doilea cel mai bun om din apărare, după Cristian Romero (7,5). Udogie a primit nota 6,2, în timp ce Pedro Porro a fost cel mai slab de pe teren, 6.1.

ADVERTISING

A fost primul meci ca titular al lui Radu Drăgușin, care va mai juca în echipa de start, probabil, până la revenirea lui Micky van de Ven din accidentare. Momentul revenirii olandezului este anunțat pentru prima etapă după pauza pentru meciurile echipelor naționale.

Fulham a învins Tottenham, 3-0, după o dublă reușită de Rodrigo Muniz și un alt gol marcat de Lukic.

În urma rezultatului, Tottenham rămâne pe locul 5 în clasament, cu 53 de puncte, în timp ce Fulham se află pe locul 12, cu 38 de puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!