Este tentat Radu Drăgușin să plece deja de la Tottenham? „La început îți vin tot felul de gânduri”

Este tentat Radu Drăgușin să plece deja de la Tottenham? „La început îți vin tot felul de gânduri”

Radu Drăgușin, cel mai scump transfer all-time al fotbalului românesc, a ajuns în această iarnă de la Genoa la Tottenham pentru imensa sumă de 30 de milioane de euro.

Fundașul central român de 22 de ani nu și-a câștigat însă un post de titular și a bifat în 3 luni doar 229 de minute la formația din Londra. Iar presa din Anglia a alimentat ideea că și în sezonul viitor lucrurile vor sta la fel, el urmând să fie prima rezervă a cuplului de fundași centrali Romero – Van de Ven.

Vlad Chiricheș, căpitanul de la FCSB, la 34 de ani, fost jucător și el la Tottenham, i-a transmis lui Drăgușin să nu cumva să renunțe și să se gândească la plecare, eventual la o formație unde să meargă împrumut pentru a juca mai mult.

ADVERTISING

„Am un singur sfat! Îi spun să nu cedeze pentru că la început îți vin tot felul de gânduri, să pleci în altă parte pentru că vrei să joci. Dacă își dorește mult și luptă pentru locul lui are toate șansele să se realizeze. Este important cât își dorește să lupte pentru că la început este foarte greu să joace. Sunt sigur că o primească șanse pentru că Tottenham este un club important în Anglia și cred că va ajunge în cupele europene, așa că va avea șanse să joace. De asta sunt convins!”, a declarat Vlad Chiricheș într-un interviu pentru televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING

Chiricheș era vândut de Steaua, pe atunci, la Tottenham în 2013 pentru suma de 9,5 milioane de euro. A jucat la Spurs un an și 9 luni, fiind apoi vândut la Napoli pentru 7 milioane de euro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!