Presa britanică dă un verdict sumbru în cazul lui Radu Drăgușin la Tottenham: ”Realitatea e alta”

Presa britanică dă un verdict sumbru în cazul lui Radu Drăgușin la Tottenham: ”Realitatea e alta”

Jurnaliștii din Insulă îl readuc cu picioarele pe pământ pe Radu Drăgușin, care a revenit pe banca de rezerve la Tottenham, după revenirea lui Micky van de Ven în ultima partidă disputată de Spurs, scor 1-1 cu rivalii londonezi de la West Ham.

Fundașul olandez și-a reluat poziția în primul 11, iar englezii fac o analiză dură românului cu doar 229 de minute prinse la Spurs în aceste prime 3 luni de când a venit de la Genoa.

Ei scriu că situația lui Drăgușin nu se va schimba prea mult nici din sezonul viitor, iar acesta va fi în continuare rezervă și va intra pe teren doar dacă Romero sau Van de Ven se vor accidenta: ”În timp ce fanii lui Spurs și experții pot repeta clișee în legătură cu faptul că o echipă puternică trebuie să aibă jucători de calitate pe bancă, realitatea e că fotbaliștii de top nu vor să încălzească banca de rezerve.

ADVERTISING

Pe poziția de fundaș central, mulți antrenori vor continuitate și nu rotesc jucătorii. Chiar dacă Tottenham va juca în cupele europene în sezonul următor, Drăgușin nu va fi folosit în primul 11 la meciurile importante, decât dacă Romero sau Van de Ven vor fi accidentați”, au notat cei de la Spurs Web.

Un alt meci pentru Tottenham în Premier League va avea loc duminică seara de la 20, cu Nottingham Forest, iar Drăgușin e anunțat ca rezervă. Gruparea din Londra este pe locul 5, cu 57 de puncte, la 3 puncte de ultimul loc de Champions League, ocupat de Aston Villa.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!