Vasile Miriuță spune că FCSB juca mai bine cu Becali "antrenor" decât cu Edi Iordănescu

Vasile Miriuță spune că FCSB juca mai bine cu Becali "antrenor" decât cu Edi Iordănescu

Fostul fotbalist Vasile Miriuță spune că jocul FCSB a scăzut de când Gigi Becali s-a retras, iar echipa a fost preluată de Edi Iordănescu.

De asemenea, Miriuță a contestat și modul în care cei de la FCSB au sărbătorit victoria cu Chindia.

”Se bucurau de parcă au câştigat Champions League. Te bucuri că baţi aşa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte de Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mai mult timp am spus, nu e prima dată, şi înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab", a spus Miriuță la Look Sport.

ADVERTISING

El a contestat și arbitrajul din meciul de la Ploiești.

”Chindia a fost îndârjită de eliminarea din minutul 8. Sunt dezgustat de maniera de arbitraj. Să spunem că penalty-ul a fost, dar a fost o eliminare gratuită la Chindia şi a mai fost un cot al lui Creţu unde nu s-a dat nimic. A fost o manieră şmecherească. În a doua repriză arbitrul dădea cartonaşe galbene la mişto, dar o manieră şmecherească. Dacă era 11 la 11 pe teren, poate FCSB nu câştiga”, a mai spus antrenorul.

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, după un penalti transformat de Constantin Budescu în minutul 90+7.

ADVERTISING

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 21 de puncte, șase sub liderul CFR Cluj.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui CS Mioveni, într-un meci care nu se va putea disputa pe Arena Națională, ci la Giurgiu ori Buzău.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!