Edi Iordănescu, prima reacție despre posibila plecare de la FCSB

Edi Iordănescu, prima reacție despre posibila plecare de la FCSB

Edi Iordănescu a comentat în premieră conflictul pe care l-ar fi avut cu Gigi Becali zilele trecute.

Presa a scris că Becali i-a cerut lui Iordănescu să joace mai spectaculos, în timp ce antrenorul ar fi replicat că va pleca în iarnă daca nu-i convine.

În schimb, Iordănescu susține că "deocamdată" nu se pune problema plecării și confirmă că nu este mereu pe aceeași lungime de undă cu Becali.

"Dacă neg, înseamnă că eu nu fac decât să sprijin discuții de genul ăsta. Fiecare să scrie ce dorește. Cu patronul voi discuta mereu, nu tot timpul trebuie să fim pe aceeași undă. Discutăm constructiv, iar dacă vedem lucrurile diferit, e normal.

ADVERTISING

E aceeași întrebare sub altă formă. De ce am venit? Ca să am de unde să plec? Deocamdată nu se pune problema. Eu nu pot să stau în fiecare zi să fac revista presei, eu antrenez. Discutăm cu MM, cu patronul pentru sprijinul echipei, dar deciziile vor fi ale mele tot timpul”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit DigiSport.

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, după un penalti transformat de Constantin Budescu în minutul 90+7.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 21 de puncte, șase sub liderul CFR Cluj.

ADVERTISING

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui CS Mioveni, într-un meci care nu se va putea disputa pe Arena Națională, ci la Giurgiu ori Buzău.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!