US Open 2021 | Iată ce a spus Simona Halep după victoria cu Kristina Kucova

US Open 2021 | Iată ce a spus Simona Halep după victoria cu Kristina Kucova

Simona Halep a oferit prima reacție după calificarea în turul trei de la US Open 2021.

„Am avut puțin noroc”, a declarat zâmbind Simona referindu-se la decizia organizatorilor de a muta meciul ei cu Kristina Kucova pe arena centrală, „păcălind”, astfel, ploaia care a dat peste cap programul de astăzi de la US Open.

"Mă simt bine întorcându-mă aici la US Open. Mă bucur să joc și să câștig în fața spectatorilor, vă mulțumesc pentru prezență. E grozav să joci aici deoarece atmosfera e deosebită", a spus Simona la interviul de după meci.

ADVERTISING

"Mă simt mai bine și am mai multă încredere, pentru că înainte de turneu aveam emoții din cauza accidentării. Cred că m-am descurcat bine în primele două meciuri, în condițiile în care e întodeauna dificil să gestionezi presiunea unui Grand Slam. Am avut puțin noroc că am avut șansă să joc aici pe arena centrală, sub acoperiș. Sigur că m-am bucurat când am fost anunțată de organizatori", a adăugat Simona.

Simona Halep s-a calificat cu ușurință, miercuri seara, în turul trei de la US Open 2021.

În runda secundă, tenismena română a trecut de Kristina Kucova (locul 111 WTA) în două seturi, scor 6-3, 6-1, la capătul unui meci care durat doar o oră și 8 minute.

ADVERTISING

Reprezentanta noastră o va întâlni în turul trei pe învingătoarea meciului dintre Elena Rybakina și Caroline Garcia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!