Un fost conducător al lui CFR Cluj surprinde și o numește pe FCSB marea favorită la titlu

Un fost conducător al lui CFR Cluj surprinde și o numește pe FCSB marea favorită la titlu

Un fost conducător al celor de la CFR Cluj surprinde în ceea ce privește alegerea unei favorite la titlu între cei de la FCSB și fosta sa formație, actuala campioană en-titre a României, băieții din Gruia.

Fostul președinte de la CFR, doctorul Iuliu Mureșan a analizat lupta la titlu între cele două, una din ce în ce mai ascuțită, mai ales după ce vineri seara FCSB a trecut clar de clujeni cu 3-0 pe Arena Națională din București.

Mureșan o numește pe FCSB mare favorită, după ce spune că a observat câteva mari hibe în jocul fostei sale trupe: ”Va fi o luptă în trei! Craiova se poate apropia cu 3 puncte câștigate în următoarele meciuri și poate câștiga campionatul din poziția în care este acum. Însă FCSB are prima șansă! Se vede foarte tare acest lucru în acest moment. S-ar putea să fie o problemă pentru cei de la FCSB pentru am înțeles că vor juca de acum la Giurgiu. E e un stadion cochet și un gazon destul de bun, dar nu la nivelul celui de pe Arena Națională. S-ar putea să fie un dezavantaj.

REZUMAT | FCSB - CFR Cluj 3-0

Jocul lui CFR Cluj s-a schimbat. Și cu Dan Petrescu au fost probleme înainte de a pleca el. Parcă echipa nu mai avea chef de fotbal, era obosită. Ziceam cu toții că jucătorii au o medie de vârsta mare, dar nu asta e cauza. Pur și simplu ceva nu a fost bine în lot, parcă au luat somnifere înainte de meciul cu FCSB”, a declarat Mureșan pentru Realitatea Sportivă.

ADVERTISING

FCSB are trei puncte avans în fața lui CFR, cu două etape înainte de finalul sezonului regular.

Dacă rămâne acest clasament, în ultima etapă din play-off, CFR Cluj va da piept acasă cu FCSB, într-un meci care e posibil să se dispute cu titlul pe masă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Norvegiencele acuză o posibilă înțelegere între România și Muntenegru înainte de meciul decisiv pentru calificarea la Olimpiadă

Portarul Sevillei a marcat un gol uluitor în minutul 94 al unei partide din La Liga (Video)

ADVERTISING

Construcția la pasajul Doamna Ghica a fost abandonată și așa ar putea rămâne ani buni. În zonă, pietoni și mașini circulă în condiții de coșmar (Galerie foto)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!