Tottenham, cu Mourinho pe bancă, a umilit-o pe Manchester United cu un scor de tenis (Video)

Tottenham, cu Mourinho pe bancă, a umilit-o pe Manchester United cu un scor de tenis (Video)

Seară neagră pentru Manchester United pe teren propriu, în partida cu Tottenham, echipă antrenată de fostul manager de pe Old Trafford, Jose Mourinho.

Spurs a umilit trupa diavolilor roșii cu scorul de 6-1, în etapa a patra din Premier League.

Doi jucători de la FCSB au fost convocați de urgență la echipa națională

Culmea e că United a început perfect jocul de pe Teatrul Viselor, cu gol marcat în minutul 2 de către Bruno Fernandes, dintr-o lovitură de la punctul cu var.

ADVERTISING

Dar din minutul 4 totul s-a năruit, căci în trei minute, Spurs au marcat de două ori, prin Ndombele şi Son. După cartonașul roșu primit de Martial în minutul 28, totul a fost și mai simplu pentru băieții lui Mourinho.

Au mai marcat până la final Kane, iarăși Son, iar în partea secundă Aurier și din nou Kane, ultima dată din penalti.

Trupa din Manchester este într-o situație dificilă în acest debut de sezon, cu doar 3 puncte și abia pe 16 în clasament!

Este pentru a doua oară în istoria lui Manchester United când încasează şase goluri pe teren propriu, în Premier League. Ultima dată se întâmpla în 2011, contra rivalilor de la Manchester City. Atunci, scorul a fost tot 1-6.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată și alte știri din fotbal pe care le puteți urmări pe SpotMedia.ro:

Meciul de baraj dintre Islanda și România, primul pas pentru accederea la EURO 2021, se va disputa fără spectatori - presă

Un fotbalist din lotul de națională al lui Rădoi a plecat să semneze cu o echipă de top a Europei. La ce soluție de avarie a apelat selecționerul


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!