Meciul de baraj dintre Islanda și România, primul pas pentru accederea la EURO 2021, se va disputa fără spectatori - presă

Meciul de baraj dintre Islanda și România, primul pas pentru accederea la EURO 2021, se va disputa fără spectatori - presă

Meciul de baraj dintre Islanda și România, din semifinalele barajului de accedere către EURO 2021, se va disputa până la urmă în capitala Islandei fără spectatori, desi inițial se anunțase că pot participa fani.

Deși Federația islandeză anunțase că speră să poată intra măcar 1500 de spectatori la meciul de pe 8 octombrie, ultimele măsuri sanitare luate de autoritățile nordice dau peste cap calculele fotbaliștilor sau a împătimiților de fotbal.

Un fotbalist din lotul de națională al lui Rădoi a plecat să semneze cu o echipă de top a Europei. La ce soluție de avarie a apelat selecționerul

ADVERTISING

Autoritățile din Islanda au anunțat că de luni, 5 octombrie, măsurile de prevenție anti-COVID-19 se vor înăspri, iar una dintre aceste măsuri este închiderea stadioanelor, după cum scrie presa locală, prin cotidianul Visir.

Astfel, meciul cu islandezii va avea loc fără fani, ceea ce fără îndoială este un avantaj pentru trupa lui Mirel Rădoi.

”Ministerul Sănătății a aprobat propunerea epidemiologilor privind impunerea unor măsuri mai stricte pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Un nou set de reguli va intra în efect pe 5 octombrie”, se arată într-un comunicat emis de autorități.

ADVERTISING
AUSTRIA - ROMÂNIA 🔥2-3 REZUMAT

Dacă România va câștiga joi seară, vom ajunge în finala de pe 12 noiembrie, unde vom juca tot în deplasare, în Ungaria sau Bulgaria.

Iată și alte știri legate de echipa națională a României, numai pe SpotMedia.ro:

Surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. Mitriță a fost convocat de urgență și poate fi titular la Reykjavik

George Pușcaș, în formă înainte de barajul României cu Islanda. A fost erou pentru Reading în Anglia (Video)

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!