Doi jucători de la FCSB au fost convocați de urgență la echipa națională

Doi jucători de la FCSB au fost convocați de urgență la echipa națională

Doi fotbaliști ai formației FCSB au fost chemați de urgență la lotul național al formației de tineret a României, echipă antrenată de Adi Mutu.

Acest lucru a fost posibil după ce și Man, dar și Moruțan, au bifat ambii rezultate negative la testele COVID-19, iar selecționerul Mutu a decis să apeleze la serviciile acestora pentru jocurile cu Ucraina și Malta, din preliminariile EURO 2021, programate pe 9, respectiv 13 octombrie, anunță cei de la FRF.

Încă o pasă de gol pentru Ianis Hagi la Rangers (Video)

ADVERTISING

Dennis Man are 17 selecţii şi 4 goluri pentru reprezentativa de tineret a României, pentru care a debutat în 2017, pe când debuta și pentru FCSB.

De cealaltă parte, Olimpiu Moruţan are 6 selecţii în naţionala U21 şi un singur gol marcat. Şi el a debutat tot în 2017, pe vremea când evolua pentru FC Botoșani.

REZUMAT | Finlanda U21 - România U21 1-3

România și-a consolidat poziția secundă în grupa 8, cu 16 puncte, la trei lungimi în spatele liderei Danemarca, cu care vom evolua pe teren propriu pe 17 noiembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru a se califica la EURO 2021, România trebuie să câștige grupa sau să se afle printre primele cinci locuri secunde dintre cele nouă grupe.

D.A.

Vezi și alte știri interesante pe SpotMedia.ro:

Mihai Stoica a izbucnit în hohote de plâns în timpul derbiului FCSB - Dinamo. Ce reacție a avut după meci (Video)

Un fotbalist din lotul de națională al lui Rădoi a plecat să semneze cu o echipă de top a Europei. La ce soluție de avarie a apelat selecționerul

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇