Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat din spital la două zile după ce a fost înjunghiat

Tatăl lui Lamine Yamal a fost externat din spital la două zile după ce a fost înjunghiat

Tatăl tânărului fotbalist spaniol Lamine Yamal a ieşit din spital, vineri, la două zile după ce a fost înjunghiat în cursul nopţii de miercuri într-o parcare din Mataro, localitate aflată la circa 30 km de Barcelona, conform imaginilor unui post de televiziune, citat de AFP.

Imaginile prezentate de postul de televiziune Antena 3 îl înfăţişau pe Mounir Nasraoui înconjurat de prieteni în cartierul său din Mataro, unde Yamal a crescut şi unde locuieşte familia lui.

Tatăl lui Lamine Yamal, în vârstă de 17 ani, atacantul clubului FC Barcelona şi campion european în luna iulie cu Spania, a postat mesaje pe reţelele de socializare pentru a mulţumi apropiaţilor săi şi poliţiştilor care au intervenit după agresiune. El i-a mulţumit, totodată, agentului care i-a pansat plaga sângerândă di zona pieptului.

ADVERTISING

Patru persoane au fost arestate după ce l-au înjunghiat miercuri seară, în Catalonia, pe tatăl tânărului fotbalist spaniol Lamine Yamal.

La ora locală 23:00, trei persoane au fost reţinute şi se află în prezent la comisariatul din Mataro, unde sunt audiate de poliţie, în timp ce un al patrulea individ a fost arestat joi la ora 11:00. Poliţia nu a oferit detalii despre identitatea lor.

Anchetatorii trebuie să interogheze victima "cât mai curând posibil", precum şi martorii, pentru a stabili circumstanţele acestui atac, a indicat poliţia.

ADVERTISING

Tânărul de 17 ani, care s-a impus într-un an ca unul dintre cele mai mari talente din fotbalul mondial, are obiceiul de a-şi celebra golurile formând, cu mâinile sale, numărul 304, ultimele trei cifre ale codului poştal al acestui modest cartier catalan.

În timpul EURO 2024, câştigat de Yamal cu naţionala Spaniei, tatăl său a devenit celebru datorită postărilor sale pe reţelele de socializare şi apariţiilor în presă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇