TAS, anunț oficial după încheierea audierilor în cazul Simonei Halep: "Părțile au fost informate"

TAS, anunț oficial după încheierea audierilor în cazul Simonei Halep: "Părțile au fost informate"

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a emis, vineri, un comunicat oficial după încheierea audierilor în cazul Simonei Halep (32 de ani), care a contestat o suspendare de 4 ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions pentru dopaj cu roxadustat și nereguli în pașaportul biologic.

După 3 zile de audieri, TAS urmează să anunțe o decizie definitivă în privința suspendării Simonei Halep, însă nu se știe data la care va fi făcut anunțul oficial.

“Audierea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cadrul procedurilor de arbitraj CAS 2023/A/10025 Simona Halep v. International Tennis Integrity Agency (ITIA) şi TAS 2023/A/10227 International Tennis Integrity Agency (ITIA) c. Simona Halep s-a încheiat astăzi la ora 15:30 cu pledoariile finale ale părţilor, aşa cum era prevăzut.

ADVERTISING

Părţile au fost informate că, în prezent, Comisia TAS însărcinată cu acest caz va delibera şi întocmi hotărârea arbitrală care să conţină decizia şi motivarea acesteia. Nu a fost anunţată o dată anume în ceea ce priveşte notificarea deciziei finale”.

La ieșirea de la audieri, Simona Halep s-a declarat încrezătoare în privința verdictului pe care îl așteaptă.

”Se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot.

ADVERTISING

O să vorbim când o să am posibilitatea și când o să pot să declar mai multe”, a declarat Simona Halep, conform Euronews.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat pe 29 august 2022, în primul tur la US Open, când a fost învinsă de Daria Snigur.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!