Presa americană dezvăluie atuul Simonei Halep la apelul de la TAS: "Exact ce are nevoie"

Presa americană dezvăluie atuul Simonei Halep la apelul de la TAS: "Exact ce are nevoie"

Presa americană scrie despre audierile care au loc la TAS în perioada 7-9 februarie, după apelul formulat de Simona Halep (32 de ani) la suspendarea de 4 ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions.

Subiectul e unul de foarte mare interes și pentru presa internațională, pentru a vedea dacă Simona Halep reușește sau nu să aibă sorți de izbândă la TAS, unde încearcă să scape de suspendarea primită după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat și i-au fost găsite nereguli în pașaportul biologic.

ADVERTISING

Americanii dezvălui care este atuul Simonei Halep în cadrul audierilor de la TAS. Site-ul tennisworldusa.org scrie că avocatul ales de Simona Halep, Howard Jacobs, este unul "de top", el fiind cel care i-a apărat pe Maria Șarapova sau Marin Cilic când acești au avut probleme cu dopaj.

Șarapovei i-a obținut reducerea pedepsei de la 2 ani la 15 luni, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium în 2016. De asemenea, Jeffrey Benz, omul ales de apărarea Simonei Halep pentru a face parte din completul de judecată la TAS este perceput drept "exact ceea ce avea nevoie" sportiva noastră.

ADVERTISING

"Simona Halep se bucură de suportul unei echipe de experți de top, în care personajul principal este Howard Jacobs, care i-a apărat pe Maria Șarapova și Marin Cilic în trecut. Un alt avocat din echipa Simonei Halpe este Jeffrey Benz, arbitru TAS, care știe cum merg lucrurile la Lausanne și poate fi exact ceea ce are nevoie Simona pentru a ieși la suprafață", scrie sursa citată.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, în primul la US Open, când a fost învinsă de Daria Snigur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!