Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul înaintea apelului Simonei Halep de la TAS: "Nu e prima"

Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul înaintea apelului Simonei Halep de la TAS: "Nu e prima"

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep din momentul depistării pozitive cu roxadustat la US Open 2022, este arătat cu degetul de către Ilie Năstase.

Cu o zi înaintea startului audierilor de la TAS în urma apelului formulat de Simona Halep la suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions, Ilie Năstase arată cu degetul spre Patrick Mouratoglou și echipa lui.

Năstase este de părere că, dacă Simona a primit suplimentul contaminat cu roxadustat de la Mouratoglou, atunci sportiva noastră nu este prima care primește astfel de suplimente, făcând referire la toți cei cu care antrenorul a lucrat de-a lungul timpului.

ADVERTISING

"Eu cred că i-au băgat (n.r. staff-ul lui Mouratoglou) şi pe Serena Williams şi pe alţii. Dacă i-a dat Simonei, sigur le-a dat şi celorlalţi jucători cu care a lucrat. Eu aşa cred, nu cred că e Simona Halep prima care primeşte asta de la Mouratoglou" , a declarat Ilie Năstase pentru orangesport.ro.

Amintim că în perioada 7-9 februarie 2024 TAS va judeca apelul Simonei Halep la suspenadarea de patru ani primită de partea ITIA și Sports Resolutions.

Ultimul meci oficial de tenis jucat de Simona Halep s-a înregistrat în 29 august 2022, în primul tur de la US Open 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!