Simona Halep, prima reacție după audierile de la TAS: "Se va demonstra că nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc să mă întorc pe teren!"

Simona Halep, prima reacție după audierile de la TAS: "Se va demonstra că nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc să mă întorc pe teren!"

Simona Halep (32 de ani) a oferit, vineri, prima reacție după încheierea audierilor de la TAS în cazul de dopaj.

După 3 zile de audieri, Simona Halep a vorbit cu reprezentanții presei aflați la fața locului și a transmis că are încredere că „se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa și nici nu m-am dopat”.

Sportiva noastră a mai declarat că așteaptă cu nerăbdare să revină pe teren. ”Se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată. Îmi doresc și aștept cu nerăbdare să mă întorc pe teren pentru că acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot.

ADVERTISING

O să vorbim când o să am posibilitatea și când o să pot să declar mai multe”, a declarat Simona Halep, conform Euronews.

Halep a spus că nu știe când va anunța TAS verdictul final în cazul său, după ce a contestat suspendarea de 4 ani dictată de ITIA și Sports Resolutions.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat pe 29 august 2022, în primul tur la US Open, când a fost învinsă de Daria Snigur.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!