Patrick Mouratoglou, audieri-fulger la apelul Simonei Halep: Antrenorul și-ar fi asumat responsabilitatea pentru testul pozitiv

Patrick Mouratoglou, audieri-fulger la apelul Simonei Halep: Antrenorul și-ar fi asumat responsabilitatea pentru testul pozitiv

UPDATE 15:00 – În timpul audierilor, Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat întreaga vină pentru „contaminarea involuntară cu roxadustat” a Simonei Halep, care a dus la testul pozitiv, ar fi spus francezul în fața judecătorilor TAS, relatează Antena 3 CNN.

Patrick Mouratoglou și echipa lui, în speță Candice Gohier, au fost cei care au recomandat suplimentul Keto MCT Simonei Halep.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep (32 de ani) din momentul în care sportiva a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, a fost la audierile apelului formulat de fostul lider mondial la TAS ca urmare a suspendării de 4 ani primite din partea ITIA și Sports Resolutions.

ADVERTISING

În a doua zi a audierilor, Patrick Mouratoglou a depus și el mărturie în fața arbitrilor TAS în procesul de dopaj al Simonei Halep. Totuși, antrenorul a stat foarte puțin în sediul Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Potrivit sport.ro, Patrick Mouratoglou a părăsit clădirea TAS după doar 23 de minute petrecute în interior, la audieri. Fostula antrenor al Simonei Halep a sosit în Elveția alături de avocați și de Candice Gohier, fizioterapeuta din echipa sa, care i-a recomandat sportivei noastre suplimentul Keto MCT, despre care Halep susține că a fost contaminat cu roxadustat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Candice Gohier a plecat și ea de la TAS la câteva minute după Patrick Mouratoglou. „Ce ne puteți spune? E vina dumneavoastră? Ce mesaj le transmiteți fanilor Simonei Halep?”, au fost întrebările adresate ei, rămase fără răspuns, mai scrie sursa citată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!