Presa americană face dezvăluiri despre verdictul TAS în privința Simonei Halep: "Ne apropiem de confirmare"

Presa americană face dezvăluiri despre verdictul TAS în privința Simonei Halep: "Ne apropiem de confirmare"

Presa americană face un anunț important despre verdictul TAS în privința Simonei Halep (32 de ani).

Sportiva noastră își caută dreptatea la TAS, unde a contestat suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resoltuions pentru că a fost depistată pozitiv cu roxadustat și i-au fost găsite nereguli în pașaportul biologic, iar presa americană a aflat detalii de la audieri.

Americanii susțin că "ne apropie de confirmare suspendării" din partea TAS, asta însemnând că Simona Halep ar urma să rămână suspendată din tenis. "Potrivit informațiilor obținute de la surse, ne apropiem de confirmarea suspendării, chiar dacă Simona speră în continuare să poată întoarce situația în favoarea sa", scrie site-ul tennisworldusa.org.

ADVERTISING

Scenariul fericit pentru Simona este acela ca suspendarea să fie micșorată la 2 ani, din care a efectuat deja aproximativ un an și jumătate. Cel mai negru scenariu pentru Halep este acela ca TAS să majoreze pedeapsa pentru dopaj de la 4 la 6 ani.

Audierile TAS în cazul Simonei Halep se desfășoară în perioada 7-9 februarie, la tribunalul elvețian.

În a doua zi de audieri Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei din momentul testului pozitiv cu roxadustat, a fost prezent la TAS și, potrivit Antena 3 CNN, și-ar fi asumat întreaga vină, alături de echipa sa, pentru situația fostului lider mondial.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!