Superliga: Craiova nu profită de eșecul CFR-ului și pierde derbiul cu Farul. Trupa lui Hagi urcă pe loc de play-off

Superliga: Craiova nu profită de eșecul CFR-ului și pierde derbiul cu Farul. Trupa lui Hagi urcă pe loc de play-off

Farul Constanța s-a impus în marele derbi al zilei din Superliga, scor 2-1 în deplasarea de la Universitatea Craiova, elevii lui Hagi intrând pe locurile de play-off.

Craiova ratează o șansă mare de a urca pe locul 2, putând profita de eșecul lui CFR Cluj. Rivaldinho și Munteanu au adus victoria marinarilor, cu goluri în minutele 14 și 43, în timp ce oltenii au punctat doar prin Crețu, în minutul 36, gol validat prin intervenția VAR. 5 goluri și două pase de gol are brazilianul Rivaldinho în actualul sezon de Superligă, jucând în 17 din cele 22 de meciuri din ediția în curs.

ADVERTISING

Este a doua înfrângere a Craiovei de la venirea bulgarului Petev pe bancă, după acel 1-2 cu Sibiul, din ultima etapă a lui 2023. Farul a etalat un fotbal frumos, iar remarcatul zilei a fost armeanul Grigoryan, adus de la campioana Armeniei Urartu, cu două pase de gol.

REZUMAT | Univ. Craiova - Farul 1-2. Oltenii au început anul prost, drum liber pentru FCSB la titlu

Hondurianul Maldonado nu a impresionat la debutul său în tricoul Științei, iar Craiova putea egala în minutul 77, însă bomba lui Mitriță a mușcat din transversală.

Farul urcă pe loc de play-off, 6, cu 33 de puncte la egalitate, cu Sepsi, ambele fiind la doar o lungime în spatele Craiovei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, R. Silva, Bancu – Al. Creţu, Mateiu – Baiaram, Mitriţă, Ivan – Koljic Rezerve: Lazar, Zajkov, Badelj, Soiri, Benga, Căpăţînă, Tomasec, Houri, Bana, Cîmpanu, Danciu, Markovic; Antrenor: Ivaylo Petev.

Farul Constanţa: Aioani – Boli, Larie, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Queiros, Deaconu – Grigoryan, Munteanu, Rivaldinho;: Rezerve: Buzbuchi, Muşat, Grosu, Gustavo Marins, Kiki, Nedelcu, Dănuleasă, Banu, N. Popescu, Andronache, I. Cojocaru, Ganea; Antrenor: Gică Hagi.

ADVERTISING

Arbitru: Radu Petrescu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!