Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu. Unde va ajunge campionul cu Farul Constanța

Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu. Unde va ajunge campionul cu Farul Constanța

Gruparea engleză FC Brighton & Hove a decis unde îl va împrumuta pe atacantul român de 18 ani Adrian Mazilu, cumpărat de la campioana Farul.

Mazilu va evolua începând din această iarnă în Olanda, la echipa Vitesse Arnhem, ocupanta locului 17 din Eredivisie, prima ligă de fotbal din țara din vestul Europei.

Împrumutul va ține până la terminarea acestei stagiuni, cu opțiune ulterioară de prelungire, potrivit presei din „Țara Lalelelor”: „În căutarea unei întăriri pentru atac, Vitesse s-a oprit la un român. Clubul din Arnhem vrea să-l ia împrumut pe Adrian Mazilu”, anunţă jurnaliștii olandezi de la gelderlander.nl.

ADVERTISING

Cluburile Vitesse și Brighton se află într-o strânsă relație de colaborare, astfel că înțelegerea are mari șanse de reușită. Rămâne de văzut dacă după cele 6 luni petrecute în Olanda, antrenorul italian De Zerbi va decide să mizeze pe el pentru următorul sezon de Premier League.

Mazilu are o cotă de piață în prezent de 2,5 milioane de euro, fiind cumpărat de englezi pentru suma de 3 milioane de euro de la Farul. El a avut o contribuție importantă la titlul cucerit de constănțeni sezonul trecut, urmând să fie al 4-lea român din istoria lui Brighton, după Iovan, Andone și Băluță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!