Marius Șumudică, scandal în Turcia. A fost boicotat de presă, după ce ar fi lovit un jucător

Marius Șumudică, scandal în Turcia. A fost boicotat de presă, după ce ar fi lovit un jucător

Gaziantep a remizat nebun cu cei de la Sivasspor, scor 2-2, de la 0-2, cu un om în minus, e vorba de eliminarea lui Alex Maxim, însă acuzațiile au fost dure abia după partidă, când un adevărat iureș a izbucnit.

Antrenorul a fost acuzat că a declanșat incidentele de la final cu jucătorii și antrenorii gazdelor, un adevărat meleu, după ce a făcut minute în șir gesturi obscene și a insultat fanii adverși. Ca răspuns, jurnaliștii turci au părăsit conferința de presă a românului.

Ba mai mult, antrenorul lui Sivass a acuzat că Șumudică ar fi lovit un jucător de-al său: „Nu ai voie să te duci să vorbești cu unul dintre jucătorii mei lovindu-l cu degetul. Nu poți vorbi cu propriul jucător lovindu-l!”.

ADVERTISING

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a potoli spiritele la final. Șumudică a apărut apoi la conferință, însă jurnaliștii, furioși, au părăsit sala imediat după ce fostul antrenor de la Vaslui a început să vorbească, scrie cotidianul Fotomac.

Bulent Uygun, managerul lui Sivass, declara nervos la conferință, conform aceleiași surse citate mai sus: „Ar fi multe lucruri de spus, dar Șumudică e conștient de greșeala pe care a făcut-o. Nu ai voie să te duci să vorbești cu unul dintre jucătorii mei lovindu-l cu degetul. Nu poți vorbi cu propriul jucător lovindu-l! Să procedezi astfel cu un jucător advers e împotriva etichetei fotbalului. Asta spune totul despre el. Clubul lui va decide".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Șumudică are 4 meciuri la rând pe banca lui Gaziantep fără victorie. Azi, Denis Drăguș a marcat al 9-lea său gol stagional în Turcia.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!