Încă un meci nebun cu Șumudică pe bancă în Turcia. Gol marcat de Drăguș, eliminare pentru Maxim (Video)

Încă un meci nebun cu Șumudică pe bancă în Turcia. Gol marcat de Drăguș, eliminare pentru Maxim (Video)

Gaziantep FK, gruparea turcă antrenată de românul Marius Șumudică, a remizat dramatic în runda curentă a campionatului turc de fotbal, scor 2-2 cu cei de la Sivasspor.

Șumudică ajunge la 4 meciuri la rând fără victorie pe banca lui Gaziantep, care a avut iar parte de un meci nebun. Cu un Deian Sorescu titularizat imediat după transferul său în Turcia, Gaziantep a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 15, însă a recuperat acest handicap, marcând de două ori în primele 41 de minute, prin Drăguș (din pasa lui Alex Maxim!) și Djilobodji, căpitanul formației.

ADVERTISING

Maxim a încasat și un roșu în minutul 81, pentru cumul de cartonașe galbene, iar portarul Florin Niță a fost și el titular. Este al doilea cartonaș roșu din sezon pentru fostul mijlocaș de la Pandurii.

Nu se mai întâmplase ca patru români să fie titulari la o echipă din Europa, la o formație antrenată pe bancă tot de un român din 2004, când Șahtior era manageriată de Mircea Lucescu, iar pe teren activau Răzvan Raț, Cosmin Bărcăuan, Flavius Stoican și Ciprian Marica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Maxim se află la a treia pasă decisivă în acest campionat, iar Drăguș deja la al 9-lea gol, în mare formă așadar atacantul român sosit de la Standard Liege.

Cu acest egal, al 4-lea meci la rând fără victorie în campionat, Gaziantep urcă momentan pe locul 14, cu 22 de puncte, doar unul deasupra zonei retrogradării.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!