Marius Șumudică a primit trei oferte pe bani mulți și are șanse mari să plece din Turcia

Marius Șumudică a primit trei oferte pe bani mulți și are șanse mari să plece din Turcia

Tehnicianul român de 52 de ani Marius Șumudică a primit mai multe oferte din țările arabe și e pe punctul de a pleca de la Gaziantep.

Trei cluburi din Arabia Saudită și-l doresc pe românul care a mai activat și la Rapid, FC Vaslui sau CFR Cluj, în România. Cu Gaziantep, el se află pe locul 15 în Turcia, cu 19 puncte la activ, două mai multe față de echipa aflată pe primul loc retrogradabil.

Al-Raed și Al-Abha sunt formațiile care îl vor pe Șumudică, după cum informează presa din zona Golfului, prin intermediul rețelei de socializare X, fosta Twitter.

La Abha, Șumi l-ar antrena pe portarul român Ciprian Tătărușanu. De asemenea, pe fostul rapidist îl mai dorește și Al Riyadh, echipă aflată în acest moment la egalitate de puncte cu Al-Raed, ambele cu câte 19 puncte.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă Șumudică va fi convins de banii arabilor, sau va rămâne pentru a salva de la retrogradare pe Gaziantep, așa cum a promis.

Marius Șumudică se confruntă acum cu mari probleme de sănătate și nu se poate întoarce deocamdată în Turcia, fiind diagnosticat cu COVID-19 și pneumonie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!