Marius Șumudică, învins din nou în Turcia, după un meci cu șase goluri

Marius Șumudică, învins din nou în Turcia, după un meci cu șase goluri

Antrenorul român Marius Șumudică a pierdut încă un meci pe banca tehnică a celor de la Gaziantep, un meci plin de spectaculozitate, cu șase goluri marcate și cu multe evenimente pe teren.

Gaziantep a fost învinsă în deplasare, de Kasimpașa, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 14 din prima ligă turcă. Este a doua înfrângere la rând în campionat pentru român, după acel 0-1 cu Ankaragucu de săptămâna trecută.

La oaspeți au fost titulari Niță, Maxim și Drăguș. Niță a fost integralist, în timp ce Maxim și Drăguș au bifat 79, respectiv 71 de minute. Iar Maxim chiar a ratat și un penalti.

ADVERTISING

După 3-0 la pauză pentru Kasimpașa, Gaziantep a intrat mai proaspătă de la cabine și a înscris rapid de două ori, prin Eskihellac și Markovici în minutele 52 și 53. Însă, penaltiul ratat de Maxim a venit în prelungirile primei reprize, în minutul 45 plus 2, iar fără această ratare, scorul ar fi fost egal 3.

Fall a închis tabela la 4-2 în minutul 82, iar oaspeții nu au mai putut profita pe final de o superioritate numerică, după eliminarea lui Omuero.

Gaziantep ocupă locul 14 în clasament, cu 15 puncte adunate în 14 etape. În următoarea etapă, formația lui Marius Șumudică primește acasă vizita lui Trabzonspor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!