Marius Șumudică a pierdut primul meci de la revenirea în Turcia

Marius Șumudică a pierdut primul meci de la revenirea în Turcia

Antrenorul român Marius Șumudică, 52 de ani, a pierdut prima sa partidă pe banca lui Gaziantep de la revenirea în Turcia, scor 0-2 în deplasarea de la Kayseri, și ea o fostă formație antrenată de el în Superlig.

A fost un meci din runda cu numărul 5 a campionatului otoman, iar Gaziantep i-a avut în teren pe recent transferații Florin Niță, Nicolas N’Koulou, Junior Morais și Denis Drăguș. Dar și pe un alt român cu ștate vechi la Gaziantep, Alex Maxim.

Mame Thiam a produs o dublă în minutele 6 și 89, iar Gaziantep continuă parcursul horror, fiind ultima în clasament, cu 5 înfrângeri în 5 etape.

ADVERTISING

Marius Șumudică a fost prezentat oficial pe 7 septembrie la Gaziantep.

„Am început meciul de la 0-1 și a fost greu după aceea. A fost însă un joc pe care nu meritam să-l pierdem. Am jucat foarte bine în repriza secundă. Noi am avut mai multe ocazii de a marca. Dar, dacă nu poți înscrie, este imposibil să câștigi puncte. Avem nevoie de goluri. Trebuie să îmbunătățim nivelul. Jucătorii mei care au fost la naționale au venit de la distanță mare și ne-a fost greu să începem cu ei”, a declarat Șumudică la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Următorul meci pentru Gaziantep va fi acasă cu Istanbulspor pe 22 septembrie de la ora 20.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!