Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din antrenorat

Marius Șumudică și-a anunțat retragerea din antrenorat

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul lui Al Raed, și-a anunțat retragerea din antrenorat.

Deși se află încă sub contract cu Al Raed și are un obiectiv de îndeplinit cu echipa din zona Golfului, Marius Șumudică are de gând să se retragă din antrenorat. Nu imediat, însă în viitorul apropiat are de gând să facă acest pas.

Șumudică a surprins pe toată lumea, joi, cu un mesaj prin care și-a anunțat intenția de a se retrage din antrenorat.

"În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

ADVERTISING

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție.

Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas", a anunțat Marius Șumudică printr-un mesaj postat la stories pe WhatsApp.

Campion cu Astra în 2016, Marius Șumudică a antrenat în carieră la Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep FK, Rizespor, CFR Cluj, Yeni Malatyaspor și, în prezent, la Al Raed.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!