FCSB primește încă o sancțiune din partea FRF: Anunț oficial

FCSB primește încă o sancțiune din partea FRF: Anunț oficial

FCSB primește încă o sancțiune din partea FRF după suspendarea lui Mihai Pintilii, antrenorul principal al „roș-albaștrilor”, delegat în acte.

FRF a decis suspendarea lui Mihai Pintilii (38 de ani) pentru patru etape, decizie care a provocat o reacție dură a FCSB, însă clubul „roș-albastru” a mai primit o sancțiune din partea forului de conducere al fotbalului românesc.

Printr-un comunicat oficial, a fost anunțat faptul că FCSB a fost amendată de către Comisia de Disciplină pentru incidente la meciul cu FC Argeș, câștigat cu 2-1 în deplasare.

ADVERTISING

ACS Campionii FC Argeş vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţioneză clubul ACS Campionii FC Argeş cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b, se sancţioneză clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 11.250 lei”, a anunțat Comisia de Disciplină.

Alte cluburi, au primit, la rândul lor sancțuni din partea Comisiei de Disciplină.

"FCV Farul Constanța vs. ACS Petrolul 52 – Incidente - În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art.83. 2.b din RD, se sancționează clubul ACS Petrolul cu penalitate sportivă de 16.875 lei.

ADVERTISING

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. AFC Hermannstadt - Eliminare Tamas Mark (gazde) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art.63.2.1 din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei.

FC Rapid 1923 vs. AFC Chindia Târgoviște - Eliminare Căpușă Tiberiu Ionuț (oaspeți) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art.63.2.1 din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei", se arată în comunicat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇