FCSB reacționează după suspendarea lui Pintilii: O bătaie de joc!

FCSB reacționează după suspendarea lui Pintilii: O bătaie de joc!

FCSB reacționează după ce Mihai Pintilii a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

FRF l-a suspendat 4 etape pe Mihai Pintilii pentru că a antrenat FCSB fără licență sau carnet de antrenor. Decizia Comisiei de Disciplină a federației a fost comentată de Mihai Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor”.

Stoica e de părere că dacă Pintilii nu antrena FCSB, atunci nu era suspendat și a venit cu un răspuns acid după suspendarea lui "Pinti".

"O anticipam decizia, da, deși ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul clubului nostru de vedere. Pintilii n-a dat indicații. Una e să dai indicații, cum a făcut Marius Croitoru înainte și alta a fost ce a făcut Pintilii. (…) Ne așteptam. Îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult și va pierde și un meci din play-off", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Apoi, oficialul FCSB a continuat: "E o vânătoare. A reușit să pună ținta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări! (…) E o bătaie de joc generală ce e în țara noastră. Avem miniștri multitasking, dar un fotbalist exponențial al României este bătaia de joc a unui Burchel, care nu știe lumea cine este, dar care a tolerat și a încurajat faptul că selecționerul să nu aibă licență Pro și carnet de antrenor. După ce ne-a zăpăcit pe noi, motivul lui cel mai important a fost că, dacă nu avem antrenori cu licență Pro, ne mor jucătorii. Eu i-am spus doar atât: ‘Cum facem, că s-au lovit Olaru cu Compagno îngrozitor și am avut antrenor cu licență Pro pe bancă’. Omul ăsta, care se exprimă nefericit, conduce Școala de Antrenori, unde se intră foarte greu și se termină enorm de greu.

ADVERTISING

Dacă nu era Pintilii la Steaua (n.r – FCSB), credeți că se întâmpla vreodată așa ceva? Sunt convins că niciodată. Ce să mai vorbim? Bravo lui Burchel, e tare, și-a încordat mușchii", a mai spus Mihai Stoica.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!